Extra's

Alle extra kosten in een oogopslag.

Borg

De borg voor de boot bedraagt normaal gesproken € 1200. Voor sommige gebieden bedraagt de borg € 2000. U kunt een borgvermindering als extra boeken. De borg bedraagt dan € 250. De borg voor de brandstof bedraagt € 190. Dit moet vooraf betaald worden (contant of met een creditkaart).

Brandstof

Aan het einde van uw reis betaalt u de gebruiksuren. Dit is inclusief brandstof, olie en gas. Per week gebruikt u ongeveer voor € 190.

Eindschoonmaak

De kosten voor de eindschoonmaak zijn afhankelijk van het type boot.

Annuleringsverzekering

Wij bieden zelf geen annuleringsverzekering aan. Wij raden u aan om contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur of bank.

Bij de boothuur inbegrepen

Bij de huur is het volgende inbegrepen. Complete inventaris: servies, bestek, glazen, kookgerei en andere keukenbenodigdheden, douche en wc, met koud en warm stromend water, gaskooktoestel met oven, koelkast, elektrisch licht, verwarming, dekens en hoofdkussens, benodigde dekuitrusting: touwen, anker, boothaken en fender, reddingsvesten (voor ieder een passend), reddingsboei.

Ligplaatskosten

De ligplaatskosten zijn afhankelijk van de lengte van de boot. U betaalt in onze Marina's tussen  de 1,30 € en 1,75 € per meter (per stop). Bent u minder dan 4 uur en voor 16.00 uur in onze Marina's dan betaalt u een totaal bedrag van 4 €. Deze kosten kunnen in andere havens hiervan afwijken.

Sluisgeld

In Duitsland, Frankrijk en Polen hoeft u geen sluisgeld te betalen. In Nederland op sommige plaatsen wel.

Maximale korting

Al onze kortingen kunnen worden gecombineerd tot een maximum van 20%.

Kortingen/last-minute

Wij kunnen u de volgende kortingen aanbieden: vroegboekkorting (5%), korting voor meerdere weken (10-20%, afhankelijk van het aantal weken), familiekorting (5% voor 1 kind onder de 18 jaar, bij twee of meerdere kinderen 10%), groepskorting (5-15%), korting voor 2 in Frankrijk (10% op bepaalde boten) en de last-minute aanbiedingen.

Korting bij een tweede boeking

U ontvangt 10% korting bij een tweede vakantie in hetzelfde jaar (op de goedkoopste prijs). Bij een derde boeking in hetzelfde jaar wordt de korting van de middelste prijs berekend. Deze korting geldt niet voor daghuur, bij aansluitende vakanties of op aanbiedingen (bijvoorbeeld op last-minutes).

Tegoedbonnen

Wij hebben ook tegoedbonnen. U kunt uit diverse bedragen en soorten kiezen.