sauna woonboot

Als je je bloedsomloop weer op gang wilt krijgen, leen dan onze sauna woonboot. Na het zweetbad kunt u afkoelen door in het water te springen. De sauna woonboot heeft een eigen oprit, een keuken, een grote natte ruimte en is drempelvrij. In de boeg van de boot is een grote ontspanningsruimte, die tevens de salon is. Groot terras bij de boeg. Salon en terras zijn slechts gescheiden door een glazen schuifdeur. Op het dakterras kunt u de warmte uit uw botten laten waaien of in de sneeuw rollen.

IDEAL REVIEW

Kleinseenplatte

Ten zuiden van de Müritz begint de Kleinseenplatte, het hart van de Mecklenburgse en Märkische wateren. Smalle meren met diepe kanalen, ronde ondiepe meren en korte aftakkingen vormen een watersportparadijs als geen ander in Europa.

PERFECT GESCHIKT VOOR

Koppels die van gul houden

De sauna woonboot is perfect voor stellen die het op vakantie niet zonder gulheid en comfort willen stellen. De ruime salon, het zonnedek en de comfortabele saunacabine bieden ruimte voor individualiteit en samenzijn.

Sauna vrienden

De ruime sauna in onze sauna woonboot biedt voldoende ruimte voor onze sauna vrienden om zich samen flink in het zweet te werken.


Op het dakterras kunt u de warmte uit uw botten laten waaien of vanaf het zwemplateau een duik nemen in het koele water.

Bemanningen met één bemanningslid op wielen

Het interieur van de sauna-huisboot is drempelvrij, zodat ook bemanningsleden op wielen de woonboot kunnen besturen en de Mecklenburgse en Brandenburgse wateren kunnen ontdekken.