We besteden aandacht aan eerlijkheid en duurzaamheid

Bij KUHNLE-TOURS laten we graag zien waar we goed in zijn. In Duitsland en Polen waren we vaak de eerste om nieuwe gebieden te openen en hen te inspireren met technische innovaties van onze klanten. Des te groter de verleiding voor concurrenten om ons te imiteren en het aanbod tegen een lagere prijs aan te bieden.

Sommige prijsrelevante verschillen kunnen niet van buitenaf worden onderscheiden. Bepaal zelf of de volgende verschillen een toegevoegde waarde betekenen. Met veel dingen zul je je verbaasd afvragen of dat niet vanzelfsprekend is.

Bedrijven

Bij KUHNLE-TOURS houden we ons aan de wet. We respecteren milieurichtlijnen, respecteren de veiligheid op het werk, registreren onze medewerkers, betalen het overeengekomen salaris en verlenen de overeengekomen vakantie.

Dankzij flexibele werktijdenregelingen op basis van partnerschappen, hebben we bijna geen arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en seizoensarbeidscontracten.

Al onze boten zijn volledig verzekerd.

Al onze faciliteiten zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid.

Alle medewerkers hebben de certificaten, toestemmingen en kwalificaties die voor hun werk vereist zijn.

Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en geven deze niet door aan derden.

Bij ons geen automatische aankondigingen van de band, maar echte mensen aan de andere kant van de telefoon.

We zijn succesvol in de commerciële sector.

Charter - verhuur

De vaarbewijsvrije instructie bij KUHNLE-TOURS vindt persoonlijk plaats en met interactie tussen instructeur en bemanning.

De briefing is gratis.

Als extra bemanningsleden de training willen bijwonen, zijn ze welkom (en hoeven ze natuurlijk niets te betalen), want hoe meer mensen aan boord, hoe beter en veiliger je reist.

Onze noodtelefoon is 24 uur per dag voor u beschikbaar.

We bieden u servicegarantie met huurteruggave voor uitval van een halve dag of meer.

Chartergasten liggen gratis in de jachthavens.

Eenvoudige terugname: wij nemen de het vullen van de water- en dieseltank en het afpompen van de afvalwatertank van u over.

Extra bedden zijn gratis: het beddengoed voor de bedden in de salon is al aan boord.

Boten

Kijk goed naar onze afmeerlijn: het touw is gripvast en comfortabel om aan te raken, zelfs als het nat is, is het niet glad, de vezels vormen geen ophanghaak, wat resulteert in kleine maar irritante verwondingen.

Aan het ene uiteinde van de afmeerlijn wordt een lus (een zogenaamde ooglas) met de hand gemaakt, aan het andere uiteinde wordt een met de hand vastgehouden takel voorkomen dat het uiteinde ontrafelt.

Er zijn vier meertrossen aan boord, ze zijn zelfs lang genoeg voor hoge sluisdeuren. Het vaste boeganker is zo gedimensioneerd dat het de boot bij wind en golven kan houden.

Er is een ankerlier, geschikt voor de boot en omstandigheden.

Dekken en loopplanken zijn voorzien van antislipmateriaal.

Leuningen zorgen op de hele boot en het benedendek voor een veilige grip.

Het regenwater wordt van de boot afgeleid, zodat het binnen droog blijft.

De stootwillen zijn niet stevig vastgeketend, maar met riemen bevestigd, zodat ze kunnen worden aangepast aan de hoogtecondities in de haven en in het slot, waardoor de boot en de bemanning beter worden beschermd.

Veel boten hebben dubbele beglazing: de ramen beslaan niet, zelfs met grotere temperatuurverschillen is het zicht naar buiten vrij.

De meeste boten hebben een op zichzelf staande boiler (warmwaterverwarming), die zorgt voor warmte en warm water aan boord.

Een waterdruksysteem zorgt voor schoon water aan boord zonder voetpompen of kleine pompen die gevoelig zijn voor fouten.

De watertanks zijn groot: bijvoorbeeld 1000 liter op de Kormoran en Aquino. Dit komt overeen met de afvalwatertanks.

De dieselvoorraad aan boord is zodanig dat u tijdens een reis van een week niet hoeft bij te tanken.

De dieseltank is zodanig gebouwd dat bij het tanken geen dieselterugslag optreedt waardoor het water kan vervuilen.

De afvalwatertanks (behalve in Frankrijk) kunnen alleen via geschikte pompen in de haven worden afgevoerd. Van geen van onze boten in Duitsland, Polen of Nederland komt rioolwater in de wateren!

De elektrische en mechanische installaties van de Kormoran en Aquino zijn gebaseerd op industriestandaarden. Degelijk, betrouwbaar en graag wat groter gedimensioneerd.

De boeg- en hekschroeven van de Primus Kormoran en de Aquino zijn hydraulisch. Met andere woorden, ze werken betrouwbaarder als het er op aan komt dan elektrische apparaten die uitschakelen bij oververhitting.

Alle boten (behalve Frankrijk) zijn uitgerust met een echolood/sirene. Boten op het Boddengebied hebben ook een GPS aan boord.

Uitrusting: Aan boord vindt u altijd dekbedden en kussens voor alle slaapplaatsen, evenals servies, bestek, potten en pannen.

De meeste bedden zijn 2,10 meter lang.

Stahoogte in de meeste boten is rond de 2 meter.

Febomobil 990 en 1180 zijn zo goed als zonder obstakels. Aan boord kan een rolstoelgebruiker zelfstandig bewegen, zelfs in de pantry, natte cel en bij de stuurstand.

Er is voor iedereen aan boord (inclusief kinderen) een geschikt zwakdicht reddingsvest volgens DIN-norm. Natuurlijk gratis.

Motoren en scheepsrompen zijn ontworpen om de kustversterkingen te beschermen en niet te worden beschadigd door aanzuiging of golven.