Colofon

KUHNLE-TOURS GmbH

Marinastraße 1

Hafendorf Müritz

D-17248 Rechlin (Müritz)

Telefoon: +49 (0) 3 98 23 2 66-0

Fax: +49 (0) 3 98 23 2 66-10

E-Mail: info(at)kuhnle-tours.nl

 

Directie

Dipl.-Ing. Harald Kuhnle

Handelsregister

Neubrandenburg, HRB 5221

Umsatzsteuerident.-Nr.

DE 14781 6396

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 lid 1 van de Duitse Telemediawet (TMG) verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Wanneer wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van verlinken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Indien wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerders van de site gemaakte inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bronvermelding: Disclaimer van eRecht24, het portaal voor internetrecht van advocaat Sören Siebert.

Bereidheid tot deelname: mededeling overeenkomstig § 36 van de wet op de beslechting van consumentengeschillen (VSBG) Wij zijn bereid deel te nemen aan een geschillenprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten in de zin van de VSBG.