Samen met uw vrienden vakantie vieren

Een fantastische tijd met uw vrienden doorbrengen op een moderne vakantieboot van KUHNLE-TOURS.

Samen aan boord, maar toch voldoende ruimte voor iedereen. U kunt overal rechtop staan, er is veel kastruimte, er zijn grote bedden en een voor- en achterdek. Op deze boot kunt u samen eten, zwemmen en vakantie vieren maar als u zich even wilt terugtrekken is hier alle ruimte voor. Ook met een maximale bezetting. We garanderen u een onvergetelijke reis.

Samen voordelig onderweg zijn

Voor groepen zijn er bijzondere kortingen: 5% korting bij boeking van 2 boten en 10% korting bij 3 of meer boten. Deze korting is geldig voor alle boottypes en vanuit iedere basis. Voorwaarde is dat de boten in dezelfde periode en vanuit dezelfde basis varen.

Ideale vaargebieden

Kormoran 1500

Eine Kormoran fährt über einen See.

De Kormoran 1500 is voor groepen het vlaggenschip van de KUHNLE-TOURS vloot. Deze gemakkelijk te manoeuvreren boot is geschikt voor maximaal 12 personen. De salon biedt de hoogst mogelijke comfort. De stahoogte in de salon, de keuken en de slaapcabines is 1.95 meter. Vanwege de grote ramen is er rondom een prachtig uitzicht over het landschap, zelfs als u zit. Een bijzonder detail is dat de vanuit de salon naar het achterdek een raam open kan zodat men ook de stuurman makkelijk een koel drankje kan serveren.

Meer informatie >>

Ideale boten

vetus 1500

Ein großes Hausboot fährt an einem schönen Sommertag über einen See. Ein blaues Sonnensegel sorgt für angenehm schattige Plätze an Deck.

Deze motorkruiser is geschikt voor maximaal 12 personen. De gestroomlijnde romp en moderne boeg en hekschroef maken het gemakkelijk deze te boot te besturen. De salon is normaal het kloppend hart van de boot. Door de grote ramen is er veel licht en de open ruimte met stuurpositie zorgt ervoor dat niemand alleen hoeft te varen of te koken.

Meer informatie >>

Kormoran 1280

Winkende Besatzung der Kormoran 1280

Deze gezellige stalen boot is speciaal ontwikkeld door KUHNLE-TOURS voor de verhuur. Er kunnen maximaal 9 personen aan boord . Er zijn 3 slaapcabines en 3 badkamers. Het schip is gemakkelijk te manoeuvreren. De 1280 heeft een groot zonnedek en een zwemplateau.

Meer informatie >>

Populair bij anderen