Visavontuur

großer geangelter Hecht mit stolzem Angler

Een bijzondere viservaring kunt u beleven tijdens onze meerdaagse visvakantie op de Müritz. Samen met een ervaren visgids gaat u op uw vakantieboot het grote merengebied van heel dichtbij ontdekken. U zult versteld staan van de fascinerende natuur van deze visrijke regio.

Dag en nacht vissen, waar is dat nou mogelijk?

Door deze aanbieding heeft u de mogelijkheid om uw passie voor het vissen optimaal te beleven. U kunt vanaf uw vakantieboot vissen of samen met de gids in een aparte boot op pad te gaan. U kunt vissen zo lang als u wilt.

Op donderdag na de ontvangst en instructie over uw vakantieboot, staat drie dagen lang een visgids tot uw beschikking. Deze gids wijst u de beste visplekken en deelt zijn ervaring met u betreffende het vissen in dit gebied zodat u niet zonder resultaat komt te zitten.

Met een snelle boot kunt u samen met de visgids gericht de zoektocht naar de grote roofvissen beginnen. Tijdens het drijven of ankeren bij de grote plateaus vist u met de nieuwste technieken en modern kunstaas. U vist bijvoorbeeld op snoekbaars. Tips en trucks om de vers gevangen vis te bereiden zijn natuurlijk inbegrepen.

* Prijzen zijn per persoon per nacht. De verzorging, viskaart en toeristenvisvergunning zijn NIET in de prijs inbegrepen. 

Inclusief:

  • Slaapkooi op een Kormoran 1280 (Primus vakantieboot)
  • Eindschoonmaak
  • Luxe uitrusting, inclusief bedden opmaak
  • Visgids (voor 14 uur gedurende 3 dagen)
  • Bijboot met buitenboordmotor