Samen met uw vrienden vakantie vieren

Een fantastische tijd met uw vrienden doorbrengen op een moderne vakantieboot van KUHNLE-TOURS.

Samen aan boord, maar toch voldoende ruimte voor iedereen. U kunt overal rechtop staan, er is veel kastruimte, er zijn grote bedden en een voor- en achterdek. Op deze boot kunt u samen eten, zwemmen en vakantie vieren maar als u zich even wilt terugtrekken is hier alle ruimte voor. Ook met een maximale bezetting. We garanderen u een onvergetelijke reis.

Samen voordelig onderweg zijn.

Voor groepen zijn er bijzondere kortingen: 5% korting bij boeking van 2 boten, 10% korting bij 3 boten en 15% korting bij 4 of meer boten. Deze korting is geldig voor alle boottypes en vanuit iedere basis. Voorwaarde is dat de boten in dezelfde periode en vanuit dezelfde basis varen.

Ideale vaargebieden

Waterrijk Havel-Oder

eine weiße Seerose im Abendlicht

De Havel-Oder-Wasserstraße slingert cultuurliefhebbers door een landschap met oude bakstenen gebouwen, opvallende kerken, kloosters en kastelen en langs het Finowkanaal getuigen imposante industriële monumenten van de spannende geschiedenis van het gebied. Onderweg komt u prachtige industriële architectuur tegen zoals stalen bruggen en oude bastions. De dicht begroeide kanaaloevers versterken het gevoel te reizen in een andere eeuw. Vaar samen terug in de tijd!

Meer informatie >>

Rügen en Bodden

Eine Kormoran fährt über den Bodden, im Hintergrund die Stadt Stralsund.

Deze streek biedt een grote variatie in landschappen. U vindt hier rustige baaien, stranden, charmante havens, ruige kusten, grote en kleine eilanden, natuurparken en oude Hanzesteden. Ook is er nog een ander verschil; u bent namelijk op zee. Door de beschermde lagunes en het lage zoutgehalte van de Oostzee waant men zich op de binnenwateren. Geniet op het dek van de zon, het uitzicht en de frisse bries.

Meer informatie >>

Gdansk

Blick auf Gdansk im Abendrot

De stad Gdansk is gemakkelijk per boot te bereiken en te ontdekken. De stad heeft meerdere ligplaatsen voor jachten en motorboten. Bij een stop in de mooie stad kun je bijvoorbeeld naar het Bernstein- of het scheepvaartmuseum, de Frauengasse tussen de St. Mariakerk en Frauentor en veel andere bezienswaardigheden. Een ideale bestemming voor groepsactiviteiten.

Meer informatie >>

Ideale boten

Kormoran 1500

Eine Kormoran fährt über einen See.

De Kormoran 1500 is voor groepen het vlaggenschip van de KUHNLE-TOURS vloot. Deze gemakkelijk te manoeuvreren boot is geschikt voor maximaal 12 personen. De salon biedt de hoogst mogelijke comfort. De stahoogte in de salon, de keuken en de slaapcabines is 1.95 meter. Vanwege de grote ramen is er rondom een prachtig uitzicht over het landschap, zelfs als u zit. Een bijzonder detail is dat de vanuit de salon naar het achterdek een raam open kan zodat men ook de stuurman makkelijk een koel drankje kan serveren.

Meer informatie >>

Vetus 1500

Ein großes Hausboot fährt an einem schönen Sommertag über einen See. Ein blaues Sonnensegel sorgt für angenehm schattige Plätze an Deck.

Deze motorkruiser is geschikt voor maximaal 12 personen. De gestroomlijnde romp en moderne boeg en hekschroef maken het gemakkelijk deze te boot te besturen. De salon is normaal het kloppend hart van de boot. Door de grote ramen is er veel licht en de open ruimte met stuurpositie zorgt ervoor dat niemand alleen hoeft te varen of te koken.

Meer informatie >>

Kormoran 1280

Winkende Besatzung der Kormoran 1280

Deze gezellige stalen boot is speciaal ontwikkeld door KUHNLE-TOURS voor de verhuur. Er kunnen maximaal 9 personen aan boord . Er zijn 3 slaapcabines en 3 badkamers. Het schip is gemakkelijk te manoeuvreren. De 1280 heeft een groot zonnedek en een zwemplateau.

Meer informatie >>

Kormoran 1260

Die Kormoran 1260 auf der Müritz in Mecklenburg

Iets lager in prijs, maar daarom niet minder comfortabel. Deze boot heeft 3 slaapcabines en 3 badkamers. Er kunnen maximaal 9 personen aan boord. Een buitendouche en een breed zwemplateau zijn standaard op deze boot. Een goede prijs voor een goede boot!

Meer informatie >>

Populair bij anderen